I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen adviseren we je om eerst contact op te nemen met de locatie waar jouw activiteit zal plaatsvinden.

Bewonersinitiatief

Een praatje, een kop koffie of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Horizon en de Koperen Knoop altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je op weg. De buurtwerkers van Combiwel Buurtwerk kennen de wijk en weten wat er speelt.

Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij dat graag. Maak hier een afspraak voor een gesprek.

Meer informatie over de bewonersinitiatieven? Klik HIER!

Tot ziens in Westerpark


Locaties

Horizon
Horizon is een buurtcentrum voor en door de buurt. Veel activiteiten zijn hier ondergebracht. Het centrum beslaat de begane grond en de 1e verdieping. Het pand heeft veel mogelijkheden om gebruik van te maken: Er kunnen tijdelijke pop-up winkeltjes geplaatst worden, exposities kunnen in de ontvangstruimte plaatsvinden, is er een professionele keuken en zijn er mogelijkheden om te flexwerken. Verder zijn er grote ruimtes te huur waar allerlei verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Iedereen is welkom.
Overzicht verhuur ruimtes Horizon.

Voor het reserveren heb je een account voor Topdesk nodig!
Ik heb nog geen account en wil er een maken!
Ik heb wel een account en wil direct inloggen!

Locatie de koperen knoop abc alliantie

De Koperen Knoop
Het Huis van de Buurt de Koperen Knoop is het sociale knooppunt in de Staatsliedenbuurt. Hier kun je als buurtbewoner, ondernemer of professional terecht met vragen over de buurt, wonen, veiligheid, zorg, vrijwilligerswerk of maatschappelijke hulp. Er is een ontmoetingsruimte waar vele laagdrempelige activiteiten plaatsvinden waar je aan kunt deelnemen of  een ruimte kunt huren voor een eigen activiteit.
Overzicht verhuur ruimtes de Koperen Knoop.

Voor het reserveren heb je een account voor Topdesk nodig!
Ik heb nog geen account en wil er een maken!
Ik heb wel een account en wil direct inloggen!


Vrijwillige inzet

Vrijwilligers zijn onmisbaar.
Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe, heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag met deze vragen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact op met een van de Combiwel buurtwerkers in Westerpark.

Klik hier voor meer informatie over vrijwillige inzet in West.


Wie is wie

[show-team category=’westerpark’ layout=’grid’ style=’img-rounded,img-white-border,text-left,img-above,5-columns’ display=’photo,location,email,telephone,name’]

De Buurtbaan ~ gesproken door Annemarie Ooft

40 jaar werkgebouw het Veem

Download het hele verhaal hier.

Heb je vragen, ideeën of wil je even praten?
Ga online in gesprek met een Combiwel buurtwerker uit Amsterdam Westerpark
(We gebruiken Jitsi Meet)

‘Meer Contact’

Tijdens de lockdown zagen Nederlanders per dag 65 tot 75% minder mensen. Dat bracht veel eenzaamheid aan het licht. Wil jij jouw netwerk verbreden? Doe dan mee met de online training ‘Meer contact’. Lees verder.

BUURTWERK WESTERPARK

Voor informatie over activiteiten, vrijwilligerswerk, projecten of buurtinitiatieven kun je contact opnemen met een van ons van Buurtwerk Westerpark.

Buurtwerk Westerpark

Horizon
Hembrugstraat 156
1013 XC Amsterdam
020 486 68 96
horizon@combiwel.nl

de Koperen Knoop
van Limburg Stirumstraat 119
1051 BA Amsterdam
 020 303 50 08
koperenknoop@combiwel.nl