Summer School – brengt je dichter bij je doel!

ABC Alliantie team Vrijwillige Inzet organiseert deze zomer een Summer School voor alle vrijwilligers(organisaties) en actieve buurtbewoners in West, waaronder ook ouderen, studenten en statushouders. Ook bewoners die nog geen vrijwilliger zijn en overwegen om dit te worden, kunnen meedoen. Summer School biedt een midweek lang leren over allerlei aspecten van vrijwilligerswerk. Soms serieus, dan weer luchtig en altijd op een leuke manier.

Doel is om vrijwilligers in West (nog beter) voor te bereiden op hun vrijwilligerswerk. Daarbij combineren we het nuttige met het aangename. Verschillende kookgroepen uit West bieden tijdens Summer School iedere dag een lunch en avondeten aan tegen een klein bedrag.

En natuurlijk sluiten we de week feestelijk af met iedereen die aan een of meer onderdelen van het programma heeft deelgenomen.

Programma & Inschrijven Summer School

Wat zal het programma worden?
Het programma van de Summer School zal in de loop van de maand april worden voorgegeven in samenwerking met diverse partijen in West die zich met vrijwillige inzet bezighouden. Binnenkort meer hierover.

Doe je ook mee als partner van de Summer School 2020?

Van dinsdag 7 t/m donderdag 9 juli zal de Summer School georganiseerd worden.
Wil je als organisatie of als individu hier een bijdrage aan leveren, meld je dan aan!

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West de Summer School organiseert:

Summer School West 2020


Dinsdag 7 juli t/m donderdag 9 juli

BC de Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2
Oud-West.

ABC Alliantie ~ altijd in de buurt ~