Summer School – brengt je dichter bij je doel!

ABC Alliantie team Vrijwillige Inzet zou deze zomer een Summer School organiseren voor alle vrijwilligers(organisaties) en actieve buurtbewoners in West, waaronder ook ouderen, studenten en statushouders. Ook bewoners die nog geen vrijwilliger zijn en overwegen om dit te worden, hadden kunnen meedoen. Summer School wilde een midweek lang leren bieden over allerlei aspecten van vrijwilligerswerk. Soms serieus, dan weer luchtig en altijd op een leuke manier.
Door de coronamaatregelen is een Summer School met fysieke workshops en bijeenkomsten niet mogelijk. En dus zal de Summer School dit jaar digitaal plaatsvinden en in aangepaste vorm, zodat je deel kunt nemen vanuit huis op je computer, laptop, iPad of smartphone op een tijdstip die jou goed uitkomt. De diverse workshops, filmpjes en tutorials zijn ondergebracht in Ons Digitale Buurthuis, in de kamer ‘Leerplek’. Neem maar eens een kijkje! https://buurtwerk.combiwel.nl/leerplek/

Doel blijft om vrijwilligers in West (nog beter) voor te bereiden op hun vrijwilligerswerk. Daarbij combineren we het nuttige met het aangename.

Programma & Inschrijven Summer School

Het programma.
Het programma van de Summer School  is vorm gegeven in samenwerking met diverse partijen in West die zich met vrijwillige inzet bezig houden. Het programma is dynamisch, met enige regelmaat wordt er nieuwe inhoud toegevoegd aan Ons Digitale Buurthuis.

Doe je ook mee als partner van de Summer School 2020?

Wil je als organisatie of als bewoner een bijdrage leveren aan de digitale Summer School d.m.v. een digitale workshop, webinar of video e.d., meld je dan hier aan! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West de Summer School organiseert:

Summer School West 2020


Vanuit je huiskamer, vanaf je balkon of vanuit de achtertuin; met een digitale verbinding kun je nu al meedoen, via Ons Digitale Buurthuis. Kijk op:  https://buurtwerk.combiwel.nl/leerplek/ 

ABC Alliantie ~ altijd in de buurt ~