Summer School – brengt je dichter bij je doel!

ABC Alliantie team Vrijwillige Inzet organiseert deze zomer een Summer School voor alle vrijwilligers(organisaties) en actieve buurtbewoners in West, waaronder ook ouderen, studenten en statushouders. Ook bewoners die nog geen vrijwilliger zijn en overwegen om dit te worden, kunnen meedoen. Summer School biedt een midweek lang leren over allerlei aspecten van vrijwilligerswerk. Soms serieus, dan weer luchtig en altijd op een leuke manier.

Doel is om vrijwilligers in West (nog beter) voor te bereiden op hun vrijwilligerswerk. Daarbij combineren we het nuttige met het aangename. Verschillende kookgroepen uit West bieden tijdens Summer School iedere dag een lunch en avondeten aan tegen een klein bedrag.

Vanwege de coronamaatregelen zal de Summer School dit jaar digitaal plaatsvinden, zodat je deel kunt nemen vanuit huis op je computer, laptop, iPad of smartphone.

Programma & Inschrijven Summer School

Wat zal het programma worden?
Het programma van de Summer School wordt vorm gegeven in samenwerking met diverse partijen in West die zich met vrijwillige inzet bezighouden. In de maand juli zullen we het programma publiceren en zal de inschrijving voor deelname worden geopend.

Doe je ook mee als partner van de Summer School 2020?

Van dinsdag 18 t/m donderdag 20 augustus zal de Summer School gehouden worden.
Wil je als organisatie of als individu hier een bijdrage aan leveren d.m.v. een digitale workshop, webinar of video e.d., meld je dan hier aan! Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West de Summer School organiseert:

Summer School West 2020


Dinsdag 18 t/m donderdag 20 augustus

Vanuit je huiskamer via een digitale verbinding

ABC Alliantie ~ altijd in de buurt ~