De Havelaar weer open

De Havelaar is sinds juli weer open met de nodige Corona-maatregelen.

Kijk hier voor ons programmaboekje en hier voor alle evenementen -ook de eenmalige optredens en evenementen.

Bewonersinitiatief

Een praatje, een kop koffie of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Havelaar en de Klinker altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je op weg. De buurtwerkers kennen de wijk en weten wat er speelt.

ABC Alliantie, altijd in de buurt

Oud-West Ten katemarkt

Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij dat graag. Neem contact op met:

Boyke Westerhof of Dorine Verheul

Meer informatie?

Locaties

De Klinker

In de Klinker werken buurt en sociale wijkteams samen. Behalve voor een kopje koffie kun je er terecht voor De Digitafel, verschillende inloopspreekuren, 2e hands kledingverkoop, een bingomiddag en veel meer. Kom een keer kijken. Je bent van harte welkom!

De Havelaar

Ook in de Havelaar kunnen we je helpen bij schulden, administratie en omgaan met geld, persoonlijke- en relatieproblemen of je rol als mantelzorger. Daarnaast organiseren vrijwilligers en buurtgenoten veel activiteiten zoals o.a. Mixed Kitchens, fietslessen, jeugd theatercollectief, Nederlandse taalles en nog veel meer.

Vrijwillige inzet

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag met deze vragen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact op met een van de medewerkers Vrijwillige Inzet van ABC Alliantie in de wijk waar je woont.

Wie is wie

Andes cultuur in de Havelaar

Mindfulness 18+

Meer informatie klik HIER.

Corona-maatregelen

De Havelaar & De Klinker

De Havelaar is vanaf 6 juli weer open voor de buurt. Daarbij houden we ons aan de regels  -we houden o.a. 1,5 meter afstand. De meeste groepsactiviteiten beginnen pas na 1 september weer.

Voor meer info belt u naar de Havelaar: 020 689 0711

De Klinker is gesloten voor inloop van buurtbewoners. Op dit moment krijgen bewoners van het verpleeghuis en de aanleunwoningen eerst weer de kans om in de Klinker gecontroleerd familiebezoek te ontvangen. Zodra weer begonnen wordt met activiteiten voor de buurt zal dit gecommuniceerd worden via flyers, posters en op Facebook. Voor meer informatie belt u naar De Klinker: 020 – 756 3000

WIJKTEAMS OUD-WEST

Voor informatie over activiteiten, vrijwilligerswerk, projecten of buurtinitiatieven kun je contact opnemen met een van onze wijkteams Oud-West.

Wijkteam Oud-West

De Klinker
Borgerstraat 45
1053 PB Amsterdam
t. (020) 683 85 42
klinker@abc-west.nl

De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2
1053 SX Amsterdam
t. (020) 689 07 11
havelaar@abc-west.nl

VOLG ONS IN OUD-WEST

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en bekijk de activiteiten in Oud-West

Facbookpagina ABC Alliantie Oud-West

Check onze Facebookpagina voor de laatste updates!