Locatie De Boeg

  • Hoofdweg 495, 1055 SC Amsterdam
  • 020 6860590

Over Locatie De Boeg

Samen werken aan Welzijn in West

Bewoners van West maken samen de wijk. Sociaal Wijkteam De Mansveltschool helpt buurtbewoners activiteiten en cursussen op te zetten en koppelen vrijwilligers aan leuke klussen. Ook geven zij mensen net dat extra zetje om persoonlijke en financiële problemen op te lossen. De teamleden kennen de wijk en weten wat er speelt.

Samen met het Wijkteam beheren bewoners de Mansveltschool en ontwikkelen zij hun leefomgeving. Burgers kunnen zich door activiteiten ontplooien en sterke wijkbewoners ondersteunen de kwetsbare.

Zo werken bewoners en het Sociale Wijkteam samen aan Welzijn in Bos en Lommer.

Hulp nodig?
De wijkteams ondersteunen je bij:

  • Schulden
  • Administratie en omgaan met geld
  • Persoonlijke- en relatieproblemen
  • Uw rol als mantelzorger

Wat is er allemaal te doen in de Mansveltschool?

Goed idee? Vrijwilligerswerk?
Als je een goed idee hebt voor  je buurt, of je wilt als vrijwilliger aan de slag, neem dan contact op met het Sociaal Wijkteam in uw buurt.

Meer informatie op de speciale pagina Vrijwillige inzet

Bewonersinitiatieven

Wat je als bewoner uit West ook wilt organiseren in de buurt, ABC Alliantie helpt je ideeën werkelijkheid te maken. Een kookworkshop, een buurtfeest, een filmfestival, een sportactiviteit, een middag voor kinderen of nog iets anders, het kan allemaal. Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken?