Vrijdag 14 december jl was er weer KERST500! Voor de 5e keer.
Dit LUSTRUM was een groot succes dankzij de deelnemende 12 locaties en alle vrijwilligers die deze dag de locaties hebben aangekleed, het diner gekookt en geserveerd, gasten ontvangen en muziek gemaakt hebben. Zonder jullie allemaal GEEN KERST500!

Het gehele 3-gangen diner werd gesponsord door de Albert Heijn filialen aan de Spaarndammerdijk, Van Limburg Stirumstraat, Westerstraat, Westermarkt en Haarlemmerstraat. Waarvoor wederom grote dank.

De gasten aan tafel waren bewoners uit West en dan met name ook mensen voor wie zo’n feestelijk kerstdiner niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld omdat zij een krappe portemonnee hebben of omdat zij niet zoveel contact met andere mensen hebben als zij zouden willen.

Deze locaties deden dit jaar mee met KERST500.
Buurtcentrum Horizon, Buurtkamer Parlarie, Ondertussen Knollendamstraat, WestCord Art Hotel ism BuurtBuik, Museum het Schip, Eventhands, Grand Café het Paviljoen, Café Rooster Amsterdam, Huis van de Buurt de Koperen Knoop, Eetcafé Filah, Cordaan Marcantilaan en de Ontmoeting in de Poort.

Download hier het hele verhaal van  KERST500 2018!

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Mis niets!
MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Alles weten over de activiteiten uit jouw buurt? Meld je dan nu aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van ABC Alliantie Welzijn en mis niets!

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om en delen wij deze niet.
×