Expositie foto’s van de fotografiewedstrijd Westerpark in buurtcentrum Horizon

Fotografie: Ian van den Berk

Vrijdag 14 juni – 17.00 uur feestelijke opening expositie winnaars Fotografiewedstrijd 2018.

De foto-expositie is tot eind september te bewonderen.

In september 2018 vond voor de derde keer de Fotografiewedstrijd Zeeheldenbuurt plaats. Buurtbewoners uit de Zeeheldenbuurt, Jordaan, Prinseneiland, Staatsliedenbuurt en Amsterdam-West stuurden foto’s in.

Uit 83 foto’s van 46 buurtbewoners koos de jury (Dominique Panhuysen en Peter Hermanides) anoniem 4 foto’s.

Dit zijn de foto’s van Bernadette Beunk, Ian van den Berk, Mattijs van den Bosch en Katharina Pöhlmann. Hun foto’s zijn op vanaf 14 Juni tot eind september op groot formaat te zien in buurtcentrum Horizon, Hembrugstraat 156. Foto’s van alle inzenders zijn daarnaast op twee verzamelprints te zien. Uiteindelijk won Ian van den Berk de Juryprijs, Anneke van Beek won de publieksprijs.

Het thema van 2018 jaar was OM DE HOEK. Het betrof foto’s van iets dat op straat gezien was, foto van een buur, en het kon ook een verrassende streep licht op een muur zijn. De jury lette vooral op originaliteit, en op hoe het onderwerp in beeld gebracht was. Kom langs op deze feestelijke opening  of voor de expositie en laat u door de foto’s inspireren om mee te doen met komende Fotografiewedstrijd 2019. Het thema is dan SNAPSHOTS. Vóór 22 September kunt u hiervoor maximaal 2 foto’s mailen naar: fotowedstrijd@telfort.nl