Dinsdag 28 mei komt de Buurtshow naar West!

Bewoners in West krijgen dit jaar hun eigen Buurtshow. Op dinsdag 28 mei in de Havelaar. Een talkshow à la DWDD, compleet met bekende Nederlanders, muzikale optredens, een woordkunstenaar en bekende en nieuwe buurtgenoten. Een avondje uit in eigen buurt.

Buurtshow
De rode draad door alle Buurtshows heen is ‘vrijwillige inzet’.
Dit jaar komt de Buurtshow drie keer naar West. De eerste is in De Havelaar, een sociale hotspot in Oud-West. Na de inloop met een kopje koffie of thee en een muzikale aftrap start de show met een Kanjer op de Kruk, dit keer is dat Abdelhamid Idrissi, Amsterdammer van het Jaar 2018. Waar doet hij vrijwilligerswerk en waarom? Daarna draait de Buurtshow door met een tafelgesprek tussen bekende en minder bekende Amsterdammers en optredens van zangeressen Motha Earth & SunBeam en woordkunstenaar Brian Kemble. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te genieten en elkaar en de gasten te spreken.

Voor iedereen
De Buurtshow is een avond uit voor iedereen die in de buurt woont, werkt of actief is, dus komt dat zien en vraag gerust anderen mee! Er is plaats voor vijftig bezoekers.

Buurtshow
Dinsdag 28 mei a.s.
19.00 – 21.00 uur
de Havelaar Douwes Dekkerstraat 2
Toegang 2,- voorverkoop / 2,50 aan de deur (beide incl. consumptie)
Reserveer HIER je toegangskaarten.