WEST – Bewoners in West hebben dit jaar hun eigen Buurtshow. Een talkshow à la DWDD, compleet met bekende Nederlanders, muzikale optredens, een woordkunstenaar en bekende en nieuwe buurtgenoten. Een avondje uit in eigen buurt.

Buurtshow
De rode draad door alle Buurtshows heen is ‘vrijwillige inzet’.
Dit jaar komt de Buurtshow drie keer naar West. De eerste was een groot succes met Abdelhamid Idrissi, Amsterdammer van het Jaar 2018, op de kruk.
De tweede Buurtshow is in de Clifford Studio, een theater in Westerpark. Na de inloop met een kopje koffie of thee en een muzikale aftrap start de show met een Kanjer op de Kruk, deze keer is dat Monique Sluyter, Nederlands model en televisiepresentatrice. Waar doet zij vrijwilligerswerk en waarom? Daarna draait de Buurtshow door met een tafelgesprek tussen bekende en minder bekende Amsterdammers. Met o.a. Jaap van Duin, een betrokken ondernemer op het van Beuningenplein en Frank Wijdenbosch, theatermaker en organisator van de Kom Erbij Dag. Uiteraard is er muziek en ander vermaak en de show wordt afgesloten door de poëtisch taalkunstenaar Vesna Blasic. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te genieten en elkaar en de gasten te spreken.

Voor iedereen
De Buurtshow is een avond uit voor iedereen die in West woont, werkt of actief is, dus komt dat zien en vraag gerust anderen mee! Er is plaats voor vijftig bezoekers.

Buurtshow II woensdag 4 september 2019
19.00 – 21.00 uur in de Clifford Studio
Cliffordstraat 38

Toegang
€ 2,- voorverkoop (zie de rechterkolom)
€ 2,50 aan de deur (beide incl. consumptie)

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West de Buurtshow organiseert:

Kaartverkoop Buurtshow

Je kunt alleen nog een kaartje á € 2,50 [incl. 1 consumptie] kopen bij de entree van de Cliffordstudio.

Inloop en kaartverkoop vanaf 19:00 uur.
Zaal gaat open om 19:20 uur en de Buurtshow start stipt om 19:30 uur.
Daarna geen toegang meer mogelijk.

De medewerkers van ABC Alliantie wensen je een fijne Buurtshow.