WEST – Bewoners in West hebben dit jaar hun eigen Buurtshow. Een talkshow à la DWDD, compleet met bekende Nederlanders, muzikale optredens, een woordkunstenaar en bekende en nieuwe buurtgenoten. Een avondje uit in eigen buurt.

Buurtshow
De rode draad door alle Buurtshows heen is ‘vrijwillige inzet’.
Dit jaar komt de Buurtshow drie keer naar West. De eerste was een groot succes met Abdelhamid Idrissi, Amsterdammer van het Jaar 2018, op de kruk. De tweede is in de Clifford Studio, een theater in Westerpark. Na de inloop met een kopje koffie of thee en een muzikale aftrap start de show met een Kanjer op de Kruk, komend keer is dat Monique Sluyter, Nederlands model en televisiepresentatrice. Waar doet zij vrijwilligerswerk en waarom? Daarna draait de Buurtshow door met een tafelgesprek tussen bekende en minder bekende Amsterdammers. Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te genieten en elkaar en de gasten te spreken.

Voor iedereen
De Buurtshow is een avond uit voor iedereen die in de buurt woont, werkt of actief is, dus komt dat zien en vraag gerust anderen mee! Er is plaats voor vijftig bezoekers.

Buurtshow II woensdag 4 september 2019
19.00 – 21.00 uur in de Clifford Studio
Cliffordstraat 38
Toegang

€ 2,- voorverkoop
€ 2,50 aan de deur (beide incl. consumptie)

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West de Buurtshow organiseert:

Kaartverkoop Buurtshow

€ 2 in de voorverkoop/ € 2,50 aan de deur/ beide inclusief 1 consumptie
    Elk toegangskaartje kost € 2,-. U krijgt een betaalverzoek op uw email. Bij overmaking van het bedrag krijgt u het kaartje/de kaartjes in de mail toegestuurd.