WEST – Bewoners in West hebben dit jaar hun eigen Buurtshow. Een talkshow à la DWDD, compleet met bekende Nederlanders, muzikale optredens, een woordkunstenaar en bekende en nieuwe buurtgenoten. Een avondje uit in eigen buurt.

De rode draad door alle Buurtshows heen is ‘vrijwillige inzet’ en voor deze show in Bos en Lommer gaat het ook over sociale ondernemingen.

De eerste show was een groot succes met Abdelhamid Idrissi, Amsterdammer van het Jaar 2018, op de kruk. In de tweede show was Monique Sluijter onze gast. De derde Buurtshow op donderdag 16 april 2020 zal zeker zo onderhoudend worden.

Na de inloop met een kopje koffie of thee en een muzikale aftrap start de show met de Kanjer op de Kruk, Fatima Essahsah. Zij is de culturele schakel tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen in Amsterdam. Daarna draait de Buurtshow door met een tafelgesprek tussen bekende en minder bekende Amsterdammers. Aan tafel zitten onder andere de oprichters van het Meneer Howard en mevrouw Rosa’s Kinderkookcafe, Nadia Kathusing van het Open Leercentrum Bos en Lommer,  Saadia Charaf van Stichting Aknarij en Yehudi van de Pol van Operatie Periscoop.  Ook is er een muzikaal optreden van jazzzangeres Susan en wordt de avond afgesloten met poëzie door taalkunstenaar Gökhan Aksoy.  Na afloop is er gelegenheid om met een drankje na te genieten en elkaar en de gasten te spreken.

De Buurtshow is een avond uit voor iedereen die in West woont, werkt of actief is, dus kom dat zien en vraag gerust anderen mee!

Er is plaats voor vijftig bezoekers.

De 3e Buurtshow in Podium Mozaïek is vanwege corona uitgesteld.
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191


€ 1,50 per kaartje (incl. consumptie)
€ 1,50 kosten per boeking

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West de Buurtshow organiseert:

De 3e Buurtshow in Podium Mozaïek is vanwege corona uitgesteld.

Zaal gaat open om 19:20 uur en de Buurtshow start stipt om 19:30 uur.
Daarna geen toegang meer mogelijk.

De medewerkers van ABC Alliantie wensen je een fijne Buurtshow.