Kom op 28 november naar de Talentenbeurs West in De Hallen Studio

Heb je de Talentenbeurs van juni dit jaar gemist? Geen punt want de volgende Talentenbeurs is alweer op dinsdag 28 november van 13.00 tot 16.30 uur in de Hallen Studio’s, Hannie Dankbaar passage 18 in Oud-West.

De Talentenbeurs is bedoeld voor vrijwilligers, stagiaires, werknemers en mensen die een ervaringsplaats zoeken. Wil je je talenten laten zien en meedoen? Kom dan naar de Talentenbeurs West in De Hallen; ongeveer zestig divers organisaties staan hier op jou te wachten…

Gratis workshops: goede voorbereiding

Ook dit jaar zijn er weer leerzame workshops om je vooraf op en top voor te bereiden. Dus sla je slag! Dit jaar kun je èn een basisworkshop volgen èn als je dat wilt,  een stap verder gaan om het onderwerp verder uit te diepen en af te ronden. Klik voor meer informatie of aanmelding op: https://www.amsterdam.nl/talentenbeurs-west/ 

Nieuw dit jaar: Werken aan inclusief werkgeverschap

Deze keer bieden wij deelnemende organisaties een gratis masterclass aan. HR medewerkers en managers krijgen hierbij tips en tools aangereikt om het beste uit hun medewerkers te halen en zo breed mogelijk te kijken naar talenten in hun organisatie en daarbuiten. Op de website www.amsterdam.nl/talentenbeurswest leest u meer hierover.

Aanmelden voor de Talentenbeurs en workshops

Via dit inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de Talentenbeurs van 28 november a.s. en voor de workshops (max. 3)