Actueel

Ontwikkel je talent als vrijwilliger! Start 17 september 2020

1001 KrachtBen je al een tijdje vrijwilliger in Amsterdam West en wil je een stap vooruit maken? Wil je, samen met andere vrijwilligers, ontdekken wat je talenten zijn en hoe je die kunt ontwikkelen? Dan is de training 1001-Kracht iets voor jou! Doe je mee?

Wat is het?
De training 1001-Kracht van de ABC Alliantie is bedoeld voor vrijwilligers die graag een leer-/ervaringstraject willen volgen. Terwijl je werkt als vrijwilliger ga je je eigen ontwikkeling volgen. Dit doe je door goed te kijken naar je acties en werkzaamheden en deze houd je bij in een map, die je van ons krijgt.
De bedoeling is dat je je competenties en ervaring zichtbaar maakt en dit doe je door het leveren van bewijsmateriaal zoals bijvoorbeeld een email van een collega, een certificaat, of een foto met een verslagje.

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten en je sluit deze af met een Persoonlijk Ontwikkelingsplan en je kunt er het certificaat Erkenning van Verworven Competenties mee behalen. Deelname aan de leergang is gratis.

Programma & Inschrijven 1001 Kracht


Weet je het al?
Inschrijven voor 1001 Kracht doe je door op de aanmeldknop links te klikken en het formulier in te vullen.

Anny Sodeike vertelt over haar deelname 1001 Kracht.

Waarom 1001 Kracht? Waarom geen 100 of 10? Nou simpel, ik heb de training doorlopen. Ik dacht wat gaat het me brengen en wat gaat het mij kosten? En wat kan ik ermee? Achteraf ben ik zo blij dat ik deze training heb gedaan, die ene KRACHT die je nodig heb om je competenties zichtbaar te maken, namelijk GELOOF in je zelf.
Het zat er altijd al in, maar je gaat het pas echt geloven als je je competenties met de zelfde ogen kan aanschouwen zoals anderen het al een tijdje in je waarderen.
Ook het bijhouden van je competenties in een map maakt het voor jezelf duidelijk en zichtbaar. Je hebt hierdoor overzicht in wat super gaat en waar je misschien nog aan zou willen werken. Het wordt zo normaal bevonden dat je echt kunt luisteren of jezelf goed kunt presenteren. Pas als deze competenties voor jezelf zichtbaar worden, dan voel je het pas….. Ik ben een KEI hierin.

1001 Kracht heeft mij heel veel werk en kansen gegeven; ambassadeur van de talentenbeurs, spreken in het openbaar en een show aan elkaar praten voor 1000 man op een plein.

Je doet het traject van 1001 Kracht niet alleen, samen met de groep sta je sterk. Het heeft er altijd gezeten, maar ik geloofde niet in mijzelf, dat ik het daadwerkelijk kon. Dankzij 1001 kracht en het gewoon te doen. Maak het huiswerk op tijd en regelmatig, kijk aandachtig naar de opdrachten, stel vragen.
Deze training heeft mij ver gebracht, het zal jullie ook ver brengen in jullie carrière. Heel veel lol. De kracht zit in jezelf, maak het zichtbaar voor jezelf en je omgeving.

Met fijne groet,
Anny Sodeike

Contact

Team Vrijwillige Inzet ABC Alliantie die in opdracht van Stadsdeel West 1001 Kracht organiseert:

1001 Kracht 2020

Met inachtneming van de coronamaatregelen wordt de 1001 Krachttraining weer hervat vanaf 17 september a.s. Je kunt je daar nu al voor opgeven. De data waarop de training plaatsvindt zijn 17 september, 1, 15 en 29 oktober, 12 en 26 november en 10 december. Tijden zijn: 14:00 – 17:00 uur. De training wordt gehouden in:

Buurtcentrum De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2
Oud-West

Vragen?

Meer informatie kun je krijgen bij:

Coraline Gerritsen
06-147 936 27
c.gerritsen@combiwel.nl of

Tycho Filarski
06-143 251 33
t.filarski@combiwel.nl

ABC Alliantie ~ altijd in de buurt ~